Ledig stilling som pedagogisk leder 100 %

I forbindelse med en langtids sykemelding og en svangerskapspermisjon søker vi derfor pedagogisk leder på småbarns avdelingen, i 100 %. Stillingen er ledig fra og med dags dato, med varighet til januar 2020, og med stor mulighet for forlengelse. Barnehagen har to avdelinger, en liten og en stor. Vi har til sammen 31 barn på huset.

Vi ønsker oss medarbeidere som har det lille ekstra, som er glad i å leke, som kan jobbe både i team og selvstendig, som har en positiv holdning og som er pedagogisk faglig god.
Relevant utdannelse kreves. Politiattest må kunne fremlegges.

Vi kan tilby et godt og inkluderende arbeidsmiljø, med fokus på den gode dagen for liten og for stor.

Barnehagen er eid av Mosby Indremisjon, og vi har utvidet formålsparagraf. det vil si at vi ønsker oss en medarbeider som kan arbeide etter dette livs- og verdisyn.

Barnehagen er medlem av PBL og vi tilbyr pensjonsavtale gjennom Storebrand.